Van planmatig werken tot geheel behandelplan

Behandelplannen en taakroosters

Een behandelplan helpt om planmatig werken – een goed georganiseerd taakrooster met een set gestructureerde, voorgedefinieerde instructies biedt uitkomst. De basis van een behandelplan bestaat uit codelijsten die bij gebruik leiden tot taken, op hun beurt gekoppeld aan formulieren in het dossier. Van probleem naar doelstelling, van taak naar registratie.

In taakroosters voegt u eenmalig of terugkerende voorgedefinieerde taken en activiteiten voor uzelf of anderen toe. In het geval van een reguliere ziekenhuisopname bestaan deze taken bijvoorbeeld uit het maken van een röntgenfoto, het afnemen van bloed, een gesprek met de diëtiste, enzovoort. Deze taken kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en afgevinkt. De overzichtelijke weergave van de taken in het behandelplan draagt bij aan overzichtelijk en efficiënt werken. 

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Activiteitenregistratie

Met REGAS legt u iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, past u het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat u op ieder moment kunt inloggen, waar u ook bent. Via elke internetbrowser logt u eenvoudig in en ziet u altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Offline werken

Registratieformulieren kunt u offline inladen, bewerken en later automatisch synchroniseren. Zo legt u afspraken altijd vast en bent u niet afhankelijk van het internet. Dat scheelt een hoop gehannes.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

Cliëntnetwerk

Met REGAS brengt u het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo wint u tijd en werkt u doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Veiligheid

Uw gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat u inspireren.

Het verhaal van Ter Loke en Sporen

Een oplossing die past op onze wensen