Niet opnieuw het wiel uitvinden

Tijdbesparing door te delen

Het delen van kennis en ervaring over jouw specifieke sector en hoe je dit vertaald hebt naar de inrichting van REGAS, levert voordelen op voor andere organisaties en jezelf. Wij faciliteren dat. Dat levert nieuwe kennis, maar het bespaart ook tijd. 

Je kunt gemakkelijk gedeeltes van de inrichting van REGAS exporteren of importeren. Op deze manier leer je van elkaar, verbeter je je processen of aanpak en hoef je het wiel niet nog een keer uit te vinden.

Je bepaalt zelf wat je wilt delen met anderen. Wij faciliteren de uitwisseling van informatie. Op ons klantenportaal kun je ook veel informatie vinden over jouw sector en kun je andere organisaties treffen en van elkaar leren. Van het delen van kennis wordt je allemaal beter.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan uw specifieke informatiebehoefte.

Dossiervorming

Altijd en overal toegang tot belangrijke informatie – met REGAS kan het. Binnen de software registreert u iedere stap in het zorgproces, en helpt het bij de uitvoering van activiteiten. Het resultaat? Inzicht en overzicht in het dossier voor iedereen.

Workflow

U bepaalt wat in het registratieproces moet worden opgenomen. Omdat REGAS naadloos aansluit op uw manier van werken, is cliëntregistratie ineens makkelijk en efficiënt. Zo houdt u tijd over voor echte zorg.

Procesbewaking

Van deadlines tot doorlooptijden: REGAS bewaakt en waarborgt uw belangrijkste processen op basis van geregistreerde data. Met een sms- of e-mailnotificatie zorgen we er bijvoorbeeld voor dat ingeplande evaluatiegesprekken daadwerkelijk plaatsvinden.

Alerts

Het instellen van alerts maakt uw werk een stuk simpeler. Stuur cliënten automatisch een herinnerings-sms en verlaag zo het no-showpercentage. Zo zit u nooit tegenover een lege stoel tijdens de intake.

Tijdregistratie

Tijdregistratie doet u direct in het dossier. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van al uw werkzaamheden – cliëntgebonden of juist niet.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat u inspireren.

Een praktijkvoorbeeld van opvangorganisatie Arosa

Een slim overzicht. Zo gedaan.

Opvangorganisatie De Binnenvest

Hoe kunnen we nog meer voordeel uit REGAS halen?