Hoe kunnen we nog meer voordeel uit REGAS halen?

Door het werken met notificaties werken we efficiënter

De Binnenvest in Leiden is een organisatie voor opvang en begeleiding van mensen, die om verschillende redenen dak- of thuisloos zijn of dreigen te raken.

De voornaamste reden voor het inzetten van alerts en notificaties in REGAS bij De Binnenvest was om bepaalde werkzaamheden voor de medewerkers gemakkelijker te maken. Een goed voorbeeld hiervan is het proces van aanmelden. Een medewerker van De Binnenvest doet een aanmelding in REGAS. Vervolgens wordt er automatisch een hulpverleningstraject aangemaakt. Voorheen moest men steeds zelf checken of er nieuwe aanmeldingen waren. Door deze manier van werken worden nieuwe trajecten op tijd en effiënt opgepakt. 

Met meerdere notificaties kunnen we nóg efficiënter werken

Een andere notificatie is een email notificatie op het moment dat er een krachtinventarisatie incl. handtekening is gescand en als bijlage is geplaatst in REGAS. De medewerker die de controle doet weet dan dat er één onderdeel van de verplichte dossieronderdelen afgevinkt kan worden. Deze berichtgeving ging voorheen via het externe mailsysteem met de gescande documenten daarbij. Bij de nieuwe werkwijze kunnen meerdere handelingen terug gebracht worden naar één.

De Binnenvest is erg enthousiast over deze nieuwe manier van werken; efficiënt en doeltreffend. 

Aanbevolen
door De Binnenvest Leiden

Alerts

Het instellen van alerts maakt uw werk een stuk simpeler. Stuur cliënten automatisch een herinnerings-sms en verlaag zo je no-showpercentage. Zo zit u nooit tegenover een lege stoel tijdens de intake.

Meer informatie

Meer cases