Waarom zou u ons cliëntvolgsysteem kiezen?

1

Uw processen

Samen brengen we de processen van uw organisatie in kaart en richten we het platform volledig in. Van management tot eindgebruiker een oplossing op maat. Starten met een standaardproces is ook mogelijk, dan gaan we direct aan de slag.

2

Uw systeem

REGAS is flexibel, in te richten naar smaak en integreert optimaal met uw huidige systemen. Met overzichtelijke dashboards krijgt iedere gebruiker de informatie die nodig is. U kunt direct aan de slag.

3

Uw ontwikkeling

Veranderingen binnen de sector of organisatie? Geen probleem, REGAS verandert met u mee. De flexibiliteit van REGAS zorgt niet alleen voor een goed gebruik vandaag, maar ook in de toekomst.

GGZ

U houdt zich dagelijks bezig met de psychische gezondheid van cliënten en u richt zich op herstel en preventie. Dat is uitdagend en intensief. REGAS ondersteunt u hierbij.

Waarom ons systeem?

Efficiënte hulpverlening in de GGZ 

Binnen de GGZ staat het behandelplan centraal. REGAS wordt ingezet om de medewerker én de cliënt te ondersteunen om vanuit een behandelplan te werken. Het behandelplan in REGAS resulteert in ‘taken’ of ‘ordersets’ die moeten worden uitgevoerd en afgehandeld. Alle registraties die onderdeel zijn van het plan, verzamelen zich in het dossier.

Samen werken in het behandelplan 

Cliënten nemen zelf ook actief deel aan hun eigen dossier. Ze maken bijvoorbeeld een weekverslag of registreren dagelijks hun gewicht in het eetdagboek. Alle registraties die onderdeel zijn van het behandelplan, worden opgenomen in het dossier.  Binnen het behandelplan maak je makkelijk taken aan, die je vervolgens schematisch af kunt werken. 

GGZ

Informatiebeveiliging 

Geen zorgen over veiligheid. Je ziet alleen de informatie waartoe je bevoegd bent. Per gebruiker geef je aan wat hij of zij wel en niet mag inlezen en bewerken. 

Flexibiliteit 

Software dient zich aan te passen aan de organisatie, nooit andersom. Verandert de informatiebehoefte? Dan verandert de software mee. Zonder problemen of bemoeienis van onze kant. U kunt de applicatie altijd volledig inrichten aan de behoeften van uw organisatie via een geavanceerd en gebruiksvriendelijk programma. 

Het gaat verder. Gebruikersbeheer, licenties, dossierrechten en nog veel meer functionaliteiten: alles is aan te passen binnen REGAS. U kunt alles zelf naar wens inrichten en regelen, dus het inhuren van consultants wordt overbodig. 

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Behandelplan

Met REGAS plant u eenvoudig taken van uzelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werkt u ze vervolgens structureel af.

Koppelingen

Natuurlijk maakt u ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoeft u niet nodeloos informatie te kopiëren.

Online hulpverlening

Cliënten kunt u ook online helpen. Chat bijvoorbeeld met ze of stuur instructies. De wereld verandert, en met online zorg verandert u mee. Aan u de uitdaging om het persoonlijk te houden.

Dossiervorming

Altijd en overal toegang tot belangrijke informatie – met REGAS kan het. Binnen de software registreert u iedere stap in het zorgproces, en helpt het bij de uitvoering van activiteiten. Het resultaat? Inzicht en overzicht in het dossier voor iedereen.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan uw specifieke informatiebehoefte.

Verhalen van anderen

We ondersteunen de GGZ professionals in hun dagelijkse activiteiten. Weten hoe we ook u kunnen helpen? Lees de ervaringen van anderen.

Een praktijkvoorbeeld van opvangorganisatie Arosa

Een slim overzicht. Zo gedaan.

Opvangorganisatie De Binnenvest

Hoe kunnen we nog meer voordeel uit REGAS halen?

Blog

Het meest recente nieuws, interviews en interessante bronnen en meer voor zorg & welzijnsorganisaties.