Niet afhankelijk van ons als leverancier

Gebruiksvriendelijk, geavanceerd en onafhankelijk

Software dient zich aan te passen aan de organisatie, nooit andersom. Verandert de informatiebehoefte? Dan verandert de software mee. Zonder problemen of bemoeienis van onze kant. Je kunt de applicatie altijd volledig inrichten aan de behoeften van jouw organisatie via een geavanceerd en gebruiksvriendelijk programma.

Het gaat verder. Gebruikersbeheer, licenties, dossierrechten en nog veel meer functionaliteiten: alles is aan te passen binnen REGAS. Je kunt alles zelf naar wens aanpassen en regelen, dus het inhuren van consultants wordt overbodig.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Autorisatiestructuur

Per gebruiker kunt u de bevoegdheid instellen. Zo kan een cliënt bijvoorbeeld zijn eigen weekverslag schrijven, maar geen toegang hebben tot andere informatie in het dossier.

Tevredenheidsonderzoek

Verstuur een cliënttevredenheidsonderzoek automatisch wanneer u dat wilt – aan het einde van het dossier of na afloop van een bepaald traject. De resultaten van het onderzoek worden automatisch opgeslagen.

Koppelingen

Natuurlijk maakt u ook gebruik van andere administratieve en medische systemen. Het is erg onhandig als deze systemen los van elkaar moeten opereren, daarom koppelen wij ze eenvoudig aan elkaar. Dan zijn de gegevens uitwisselbaar en hoeft u niet nodeloos informatie te kopiëren.

Delen van je software-omgeving

Binnen REGAS kunt u alle processen en vensters naar eigen smaak inrichten. Tevreden met het resultaat? Deel uw omgeving als template met andere organisaties en vice versa. Zo helpen onze gebruikers elkaar, leren we nieuwe dingen en besparen we allemaal een hoop tijd.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan uw specifieke informatiebehoefte.

Dossiervorming

Altijd en overal toegang tot belangrijke informatie – met REGAS kan het. Binnen de software registreert u iedere stap in het zorgproces, en helpt het bij de uitvoering van activiteiten. Het resultaat? Inzicht en overzicht in het dossier voor iedereen.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat u inspireren.

Het verhaal van Ter Loke en Sporen

Een oplossing die past op onze wensen