REGAS aan het werk voor jou

Efficiënt en effectief werken

Of het nou gaat om het signaleren van doorlooptijden, het waarborgen van deadlines of het versturen van afspraakherinneringen aan cliënten via een sms – REGAS ondersteunt op de juiste plek en op het juiste moment.

Handelingen zoals een vragenlijst versturen of een formulier afsluiten gaan automatisch en dat scheelt behoorlijk wat tijd. Door de uitgebreide functionaliteit bewaakt en versnelt REGAS het proces. Minder inspanning met meer kwaliteit.

REGAS is aanpasbaar naar elke werkwijze

Ook als die regelmatig verandert

Alerts

Het instellen van alerts maakt uw werk een stuk simpeler. Stuur cliënten automatisch een herinnerings-sms en verlaag zo het no-showpercentage. Zo zit u nooit tegenover een lege stoel tijdens de intake.

Tijdregistratie

Tijdregistratie doet u direct in het dossier. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van al uw werkzaamheden – cliëntgebonden of juist niet.

Online hulpverlening

Cliënten kunt u ook online helpen. Chat bijvoorbeeld met ze of stuur instructies. De wereld verandert, en met online zorg verandert u mee. Aan u de uitdaging om het persoonlijk te houden.

Dashboards

Meten is weten. Daarom zijn er veel overzichtelijke dashboards en rapportagemogelijkheden. Van zorgprofessional tot directieniveau, de rapportage is eenvoudig aan te passen aan uw specifieke informatiebehoefte.

Behandelplan

Met REGAS plant u eenvoudig taken van uzelf of collega’s in. Binnen een behandelplan werkt u ze vervolgens structureel af.

Activiteitenregistratie

Met REGAS legt u iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, past u het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat u inspireren.

Een praktijkvoorbeeld van Combiwel

Mix & matching module rondom vrijwilligers

Een praktijkvoorbeeld van Puur Zuid

Sturings- en managementinformatie simpel inzichtelijk