E-aanmelding brengt veel efficiency met zich mee

Snelle opvolging en direct verder werken in REGAS

Siriz is een professionele organisatie voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken krijgt. Siriz biedt hulp bij het maken van een keuze, bieden waar nodig opvang en kijken samen naar de toekomst.

De organisatie Siriz uit Amersfoort biedt haar cliënten de mogelijkheid om zich via het internet aan te melden; een zogenaamde e-aanmelding. Na de aanmelding ontvangt de cliënt een e-mail met daarin een link naar een vragenlijst die in REGAS is klaargezet.

Om een snelle opvolging te garanderen komt er iedere morgen om 6:00 uur bij de Front-Office een e-mail binnen met daarin alle nieuwe e-aanmeldingen van de voorgaande dag. Via een link kan de melding direct vanuit de email in REGAS worden benaderd.

Deze geautomatiseerde werkwijze brengt voor Siriz veel efficiëntie mee:

  • Klanten kunnen op elk willekeurig moment een vragenlijst invullen
  • De Front-Office wordt direct op de hoogte gesteld en hoeft de informatie niet meer zelf over te tikken, het staat al in REGAS en kan dus direct worden overgedragen aan een hulpverlener.

Aanbevolen
door Siriz

E-aanmelding

Cliënten kunnen zich online aanmelden. Ze vullen hun informatie in en onze software slaat de gegevens op. Hulpvragen pakt u hierdoor sneller op en de regie blijft deels in handen van cliënt. Leve het internet.

Meer informatie

Meer cases

Een praktijkvoorbeeld van opvangorganisatie Arosa

Een slim overzicht. Zo gedaan.