Waarom zou u ons cliëntvolgsysteem kiezen?

1

Uw processen

Samen brengen we de processen van uw organisatie in kaart en richten we het platform volledig in. Van management tot eindgebruiker een oplossing op maat. Starten met een standaardproces is ook mogelijk, dan gaan we direct aan de slag.

2

Uw systeem

REGAS is flexibel, in te richten naar smaak en integreert optimaal met uw huidige systemen. Met overzichtelijke dashboards krijgt iedere gebruiker de informatie die nodig is. U kunt direct aan de slag.

3

Uw ontwikkeling

Veranderingen binnen de sector of organisatie? Geen probleem, REGAS verandert met u mee. De flexibiliteit van REGAS zorgt niet alleen voor een goed gebruik vandaag, maar ook in de toekomst.

Welzijn

Actief blijven en zelfontwikkeling, daar gaat het om. Welzijn biedt houvast. Een steuntje in de rug voor degenen die het nodig hebben.

Waarom ons systeem?

Aansluiten op de actuele situatie

Welzijn kenmerkt zich door de vele disciplines onder één dak. Verschillende processen draaien naast elkaar op een multidisciplinaire wijze.  
Met REGAS houdt u alle informatie actueel. Altijd up-to-date en aangesloten op de huidige situatie van de cliënt; een inzichtelijk sociale netwerk. De systeemomgeving richt u in naar eigen smaak, dan weet u zeker dat alles optimaal werkt en past bij uw organisatie en doelstellingen.

Ervaring in de Welzijn

Onze klanten ervaren de volgende voordelen door het inzetten van REGAS:

  • Besparen van tijd in registratie en dossiervorming.
  • Verzorgen van inzichtelijke werkstructuur en resultaten.
  • Verbeteren van de efficiëntie van het hulpverleningsproces.
  • Communiceren door middel van het netwerk van die cliënt.
  • Automatiseren van de procesbewaking.
  • Ondersteunen van de hulpverlener door het automatiseren van structurele en reguliere acties.
Welzijn

De cliënt zijn netwerk

Makkelijk informatie delen en meteen een overzicht van de cliënt zijn netwerk. Zo werkt u nauw samen aan preventie, eerstelijnshulp en begeleiding. Omdat de cliënt zelf ook in kan loggen in REGAS, neemt de participatie, integratie en cohesie in de begeleiding toe. Met REGAS werkt het hele netwerk op één systeem.  

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Activiteitenregistratie

Met REGAS legt u iedere activiteit vast in een overzichtelijk dossier. Omdat de software flexibel is, past u het gemakkelijk aan op specifieke situaties.

Workflow

U bepaalt wat in het registratieproces moet worden opgenomen. Omdat REGAS naadloos aansluit op uw manier van werken, is cliëntregistratie ineens makkelijk en efficiënt. Zo houdt u tijd over voor echte zorg.

Cliëntnetwerk

Met REGAS brengt u het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo wint u tijd en werkt u doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

E-aanmelding

Cliënten kunnen zich online aanmelden. Ze vullen hun informatie in en onze software slaat de gegevens op. Hulpvragen pakt u hierdoor sneller op en de regie blijft deels in handen van de cliënt. Leve het internet.

Werken in de cloud

Werken in de Cloud betekent dat u op ieder moment kunt inloggen, waar u ook bent. Via elke internetbrowser logt u eenvoudig in en ziet u altijd de meeste actuele informatie. Veilig, toegankelijk en altijd up-to-date: dat is het voordeel van de cloud.

Verhalen van anderen

Wijkteams en vrijwilligers zetten zich iedere dag in en creëren samen kansen. Met nauwe betrokkenheid en de activatie van het sociale netwerk, werken ze samen voor het maatschappelijk welzijn. Lees hier hoe REGAS ze daarbij ondersteunt.

Welzijnsorganisatie Lumens Groep

Actieve cliëntenparticipatie: het werkt!

Blog

Het meest recente nieuws, interviews en interessante bronnen en meer voor zorg & welzijnsorganisaties.