Software as a Service,
oftewel ‘in de cloud’

Altijd en overal werken

REGAS is volledig webbased. Overal en altijd bereikbaar via elke browser – waar u ook bent. Werken in de Cloud heeft enorm veel voordelen. REGAS neemt uw zorgen uit handen door de applicatie en database te hosten. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over serverbeheer. Dit regelen wij voor u.

Wilt u koppelen met een ander systeem? Ook dat is geen probleem. U kunt zelf bepalen voor hoeveel gebruikers u per maand de software gebruikt. Eenvoudig, veilig – dat is werken in de cloud.

REGAS is aanpasbaar naar elk proces

Ook als dat regelmatig verandert

Offline werken

Registratieformulieren kunt u offline inladen, bewerken en later automatisch synchroniseren. Zo legt u afspraken altijd vast en bent u niet afhankelijk van het internet. Dat scheelt een hoop gehannes.

Eén toegankelijk portaal voor iedereen

Iedereen maakt gebruik van hetzelfde portaal om informatie in te zien of uit te wisselen. Niet iedereen ziet hetzelfde: de informatie spitst zich toe op de specifieke wensen en bevoegdheden van de gebruiker.

Cliëntnetwerk

Met REGAS brengt u het volledige zorgnetwerk van de cliënt in kaart. Zo wint u tijd en werkt u doeltreffend, zonder ellenlange zoektochten naar contactpersonen.

Veiligheid

Uw gegevens zijn bij ons goed beveiligd. REGAS voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor webapplicaties en ook in onze serviceafspraken speelt veiligheid een grote rol.

E-aanmelding

Cliënten kunnen zich online aanmelden. Ze vullen hun informatie in en onze software slaat de gegevens op. Hulpvragen pakt u hierdoor sneller op en de regie blijft deels in handen van de cliënt. Leve het internet.

Volledig in te richten

Met REGAS heeft u controle over uw processen en het beheer van de software. Formulier of vraag aanpassen? Een kwestie van minuten. Wij geloven namelijk dat software zich moet kunnen aanpassen naar de organisatie en haar gebruikers, niet andersom.

Verhalen van anderen

Hoe zijn anderen tot oplossingen gekomen? Laat u inspireren.

Een praktijkvoorbeeld van opvangorganisatie Arosa

Een slim overzicht. Zo gedaan.